Det var med nogen uro i sindet, at vi skrev under med entreprenørene, som BoZel ved Frank Petersen havde samlet til os. Vi havde forinden læst om det tidligere firma BoZ’s konkurs og dårlige anmeldelser på Bolius. På den anden side havde vi med Frank været på besøg i forskellige spændende huse i det Jyske, som beviste, at det godt kunne lade sig gøre.

Vi vidste, at vi var på udkig efter en entreprenør, der skulle have godt med engagement, hvis det skulle lade sig gøre at opføre vores drømmehus til et budget, der mere mindede om typehuspriser. Her var Frank den rigtige, følte vi. Så i stedet for at give op og satse på noget mere sikkert, besluttede vi os for at pusle tingene på plads med Frank, herunder at engagere en advokat til at sikre os bedst muligt.

Her efter en generelt vellykket proces vil jeg sige, at vi satsede rigtigt. Havde det ikke været for Frank og hans ustoppelige vilje til at få tingene til at glide, havde det nok ikke været muligt at opføre Villa KRAM. Frank er et meget optimistisk menneske og det er absolut ikke normalt i byggebranchen. Nogen gange giver optimismen bagslag, men den kan også være nødvendig for at gennemføre noget stort og fantastisk.

Mit råd til folk, der overvejer at hoppe på Franks spændende rejse ud i de arkitektoniske oplevelser er, at de skal alliere sig med en (åbensindet) byggesagkyndig og en advokat, så skulle der være gode chancer for at få et fint resultat til en fornuftig pris.

Personligt glæder jeg mig til at skulle opføre flere spændende huse i samarbejde med BoZel og Frank.